Over mij

Welkom, ik ben Sandra en ik ben de trotse eigenaar van mijn eigen massagepraktijk “Praxi Amarante”. 

Ik ben een echt gevoelsmens en wil graag iets voor mensen kunnen betekenen. Masseren geeft mij veel energie en ik haal veel voldoening uit het feit dat ik mensen echt kan helpen om te ontspannen of klachten te verminderen. 

In 2002 heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Dit was ook mijn eerste echte kennismaking met masseren en ik vond dit het leukste onderdeel van de hele opleiding. Daarna ben ik een tijd werkzaam geweest in de cosmetica en drogisterij branche.

Ik heb veel ervaring opgedaan en verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Na de geboorte van mijn tweede dochter wist ik dat ik ook graag iets voor andere kinderen wilde betekenen. Ik ben toen de opleiding voor kindercoach gaan doen. Dit inspireerde mij maar ik wilde ook nog steeds heel graag masseren, eigenlijk van jong tot oud. Een mooi moment om mijn certificaat te behalen voor de Shantala kindermassage. Ik denk dat ik mijn kennis als kindercoach goed kan gebruiken tijdens de kindermassage en kinderen net dat beetje extra kan bieden. Ook ouders wil ik graag net dat extra beetje ontspanning geven door even uit de dagelijkse routine te kunnen stappen en even echt tot zichzelf te komen. 

Ik heb ook de opleiding voor opvoedcoach gedaan en ben gecertificeerd docent babymassage. Ook hier hoop ik ondersteuning te kunnen bieden in combinatie met massage. 

Waarom Praxi Amarante?
Dan even iets vertellen over de naam “Praxi Amarante”. Praxi staat voor praktijk en Amarante betekent “bloem die nooit verdwijnt”. Amarante is ook de naam van mijn dochter die overleed na 20 weken zwangerschap.

Ondanks dat ik niet de kans heb gekregen om voor haar te zorgen denk ik veel aan haar en op deze manier kan ik haar naam elke dag weer op een positieve manier gebruiken.

Inmiddels heb ik de eer om voor drie geweldige dochters te mogen zorgen. Amarante heeft mij daarnaast juist de kracht gegeven om de droom van een eigen praktijk uit te laten komen en te doen wat ik echt leuk vind, masseren!

Graag tot snel bij Praxi Amarante.